読者の皆様  "Delicious Space" (美味しい空間)へ、ようこそ。ここでは、イタリアローマの食と旅に関する出来事、素晴らしいワインとの出会い、新しい発見や喜び、その他さんさんと太陽の輝くローマでの様々な出来事など最新情報を皆様に発信していきたいと思います。
また、2015年11月からはOLiVO & La Cantina Cancemi スタッフの最新情報やオリーブオイルソムリエスタッフのオリーブオイルについての話、ワインソムリエスタッフのワインについて語りたい事なども発信していきます。
"Delicious Space" とは、決まった場所ではありません。どこでもいいのです。大好きなおばあちゃん家の台所、いつも行くスーパーの通路、深夜の図書館で猛勉強中に一息入れる際のおやつ、思いがけない不意なキス、薫り高い朝のコーヒー、など。私にとって"Delicious Space" とは、食を通して自分に喜びや感動を与えてくれる空間です。そんな瞬間をこのページを通して、「食の路」を皆様と一緒に旅することを楽しみにしております。
- CANCEMI CORPORATION-
live. love. OLiVO.


Readers:
It gives me great pleasure to welcome you to this blog, a "delicious space" where I look forward to sharing tales of food and travel adventures, romances with wine, new discoveries and delights, and everything else under this splendid Roman sun.
A "delicious space" may be anywhere; your grandmother's kitchen, a supermarket aisle, a midnight snack in the college library, a stolen kiss, a freshly brewed pot of coffee. To me, a "delicious space" is anyplace where a meal evokes an emotion that brings joy and excitement. I hope to share these moments with you through this blog and invite you to join me as I navigate the glorious culinary paths of my life.
- tc -
live. love. OLiVO.

Making olio aromatico with Americo Quattrociocchi


We received a call late one Friday night that Americo Quattrociocchi would be making his organic aromatic olive oils the following day, so we set our alarm and headed off to Alatri once again to pay a visit. Unlike some aromatic oils which may simply be rancid oil infused with "essence" of fruit or herb, Quattrociocchi carefully hand selects his organic lemons, spices, and herbs and blends them with his itrana olives. The result is a beautiful oil with aromas that don't overpower the characteristics of his excellent olives and a selection of products to have much fun with in the kitchen!











クアットロチョッキ社より『明日フレーバーオイルを造るので工場に来ないか?』と金曜日の夜に連絡があり、私たちはアラームをセットしもう一度クアットロチョッキ社のあるアラトリに向いました。
単に果物やハーブをオリーブオイルに漬けただけのフレーバーオイルとは違い、クアットロチョッキ社は彼の農園で栽培した有機レモンやスパイス、ハーブを慎重に選択し、イトラーナ種オリーブを一緒にすり潰しフレーバーオイルを造ります。
オリーブの特徴を負かさない香りとキッチンで何に合わせようかと楽しみが広がる美しいオイルに仕上がっていました。

| オリーブオイル | 14:18 | - | -